Metrum Intelligenta mätsystem för
energi och elkvalitet
Hem

Utbildningar

 

Elkvalitetsutbildning

Borås 14 mars, 2017 

Under 2016 har vi en elkvalitetsutbildning planerad i samarbete emd Högskolan i Borås. Då dessa utbildningar tidigare blivit fullbokade innan sista anmälningsdag rekommenderar vi er att boka plats i god tid. Kursen vänder sig till alla personer som arbetar med eldistribution i någon form och som önskar öka sina kunskaper inom området elkvalitet. 

För mer info samt inbjudan: Elkvalitetsutbildning 2017

Systemutbildning

Stockholm, 14 september 2017

Denna utbildning är för såväl nybörjare som mer erfarna användare av Metrums applikationer och system. Målsättningen är att få deltagarna att ta vara på nyttan av energi- och elkvalitetsmätningen, konfigurera, analysera och få ut relevanta rapporter och larm. Vi kommer gå igenom de flesta delar av systemet och ni kommer förhoppningsvis upptäcka nya funktionaliteter som ni kan ha nytta av.  

För mer info samt inbjudan: Systemutbildning 2017

Webinar

PQX3-FR Webinar produktlansering 29 maj kl. 14:00

Varmt välkomna till vår kostnadsfria webinar med anledning av Metrums produktlansering av den nya plattformen PQX3. Metrum har utvecklat PQX3-FR-instrumentserien för att erbjuda högkvalitativ mätning, med fokus på elkvalitet och störningar.

Anmälan krävs: Skicka intresseanmälan till bg@metrum.se

Klicka här för att läsa mer om PQX3-FR

 

Användarträff

Södra Sverige 27-28 September, 2017

Norra Svergie 15 - 16 November, 2017 

Vi fortsätter vårt uppskattade koncept av erfarenhetsutbyte med spännande förläsare relevanta för branschen. På Användarträffarna bjuder vi på fullspäckade program med kunniga föreläsare inom el-kvalitet där vi bygger våra kunskaper samt deltar i diskussioner med branschkollegor. Det kommer alltså bli fler exempel på hur andra bolag jobbar samt större möjlighet att diskutera nya idéer om nätets förändring när det gäller förnybar energi och anslutna laddstationer.

För mer info samt inbjudan: Användarträff 2017

 

 

 

Aktuellt

Metrum syns i media - Di samt SvD

[2017-07-11]

Artificiell intelligens i elnätet samt lyckosamma satsningar i Afrika uppmärksammas i tidningen Dagens Industri under Almedalen samt om Export till Afrika i Svenska Dagbladet

Läs mer »

Semesterperiod - begränsad support och tillgänglighet

[2017-07-07]

Metrum håller öppet som vanligt under sommaren, men mellan 10 juli - 4 augusti har vi begränsad support och tillgänglighet. Ni når oss via vår kundtjänst på telefon 031-712 63 50 och email support@metrum.se


Nytt mätsystem skall ge bättre elkvalitet- AI i elnätet

[2017-06-14]

Med stöd från Vinnova skall forskare vid Högskolan i Borås tillsammans med företaget Metrum Sweden AB fortsätta utveckla nya mätmetoder baserade på artificiell intelligens och mönsterigenkänning för att bättre kunna analysera elkvaliteten i elektriska nät.

Läs mer »

C#/.Net-utvecklare med entreprenörsanda sökes till mätteknikbolag i centrala Göteborg

[2017-05-15]

Läs mer »

Fler nyheter »

 

 
 
 
Metrum Sweden AB, Anders Personsgatan 16, SE-416 64 Göteborg, Sweden
Tel: +46-31-799 02 80 | www.metrum.se | info@metrum.se