Metrum Intelligenta mätsystem för
energi och elkvalitet
Hem

PQ Controller

 

 

Rapport

 

Med Metrums instrument följer alltid vår standardmjukvara. Med denna lösning kan ni göra inställningar i era instrument, se realtidsvärden och ladda ner data manuellt. Ni kan analysera störningar, ta ut veckorapporter och se på långtidsdata. Denna lösning passar väl för mindre system och portabla mätningar.

 

Rapport

 

Konfigurationsverktyg med realtidsövervakning.
 

 

 
Rapport

 

Visningsprogram för mätfiler med analys av händelser och inspelad data.
 

 

 
Rapport

 

Färdiga rapportunderlag i enlighet med gällande spänningsgodhetsstandarder.

 

Snart kan du här ladda ner broschyrer och annan material. Hör gärna av dig till någon av våra säljare för mer information.

 

Aktuellt

Metrum certifierad enligt ny produktstandard

[2017-10-15]

Som ett av de första bolagen i världen har Metrum, världsledande inom forskning och utveckling av energi- och elkvalitet, nyligen certifierat sin nya instrumentplattform PQX3 och senaste instrumentmodell PQX3-FR enligt den nya produktstandarden IEC 62586.

Läs mer »

Genombrott i Metrums utvecklingsprojekt: AI förutser spänningsförändringar och effektbehov i elnätet

[2017-10-01]

European Pattern Recognition (EPR) är ett forsknings- och utvecklingsprojekt finansierat av EU och Energimyndigheten, som Metrum projektleder. Projektet bygger på att ta fram mjukvaruapplikationer för trendanalys där AI och mönsterigenkänning används för att förutse vad som kommer att hända i elnätet samt upptäcka avvikelser och fel på ett tidigt stadium. Och nu har det skett ett genombrott.

Läs mer »

Mönsterigenkänning inom elkvalitet - projekt video

[2017-09-05]

EPR-projektet, European Pattern Recognition, börjar nu komma fram med lösningar som kan appliceras i elnätet. Använda mönsterigenkänning och artificiell intelliigens för t ex förutspå kommande problem i elnätet. Titta på projektets video:

https://www.youtube.com/watch?v=_52WUWsKuXA 

Läs mer »

Metrum syns i media - Di samt SvD

[2017-07-11]

Artificiell intelligens i elnätet samt lyckosamma satsningar i Afrika uppmärksammas i tidningen Dagens Industri under Almedalen samt om Export till Afrika i Svenska Dagbladet

Läs mer »

Fler nyheter »

 

 
 
 
Metrum Sweden AB, Anders Personsgatan 16, SE-416 64 Göteborg, Sweden
Tel: +46-31-799 02 80 | www.metrum.se | info@metrum.se